//
you're reading...
De actualitate.., Uncategorized

Manipulare a la antene

Sa razi, sa plangi, sa sari in sus sau sa te iei la palme… Astea-s optiunile in ceea ce priveste urmarirea conflictului intre Antene si ANAF (cu toate ca precinstitii “jurnalisti” afiliati posturilor enuntate invoca zeci de vinovati).

Au primit ordin de evacuare. E atat de simplu. E un ordin legal, bazat pe o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva. Cica e termenul abuziv. Nu e nimic abuziv; termenul de 5 zile este regasit in lege (art. 1039 din legea nr. 134/2010 privind Codul de Procedura Civila), iar daca o dam pe-aia cu: “nu ai cand sa muti sediul unei televiziuni intr-o asemenea perioada de timp” ne prostim singuri. In plus, asta e termenul pentru evacuare voluntara, nici nu ii scoate cineva cu forta din sediu in 5 zile, cu toate ca unii ne-am dori asta. Era clar si evident ca se va ajunge la evacuare inca de cand sentinta a fost pronuntata; daca Antenele voiau sa evite nebunia in care se afla acum, o puteau face cu mult timp in urma, dar in situatia aia, cum mai atingeau un asemenea prag de rating? Poporu-i mare si nu tot e educat incat sa nu dea doi bani pe discursurile pline de patos ale lui Gadea, Badea, Dana Grecu, s.a.m.d., care s-au dat de ceasul mortii in direct, halucinand niste declaratii de batuti de soarta.
S-a zis ca e vina sistemului securist introdus de Basescu, ca vrea statul sa le inchida emisia plina de informatii indispensabile si ca ANAF-ul actioneaza abuziv dandu-le pe nepusa masa (cam un an si jumatate) o asemenea veste infioratoare…

S-apai, problema e alta.. Unii ii cred! Au convingerea profunda ca statul organizeaza o actiune de denigrare a Antenelor, ca s-a demarat un atac asupra liberatii presei si ca ne indreptam spre o era comunista asupra careia domneste cenzura de mult apusa. Problema nu e numai ca avem cateva televiziuni care bocesc in gura mare o nedreptate inexistenta, ci ca avem atatia oameni care le pica in plasa fara urma de impotrivire. Gadea si-a atins scopul: a avut rating probabil nemaivazut, a pozat in victima inca o data si a prostit lejer populatia care voteaza pe oricine pune mai multe pungi de orez in plasele indesate cu o campanie electorala corupta.

Acum cersesc in disperare atentia publicului si instiga la revolta, dezordine sociala, iesiri in strada si chiar roaga oamenii sa inconjoare sediul cu corturi, ca si cum asta ar fi legal. S-a demonstrat cu nesimtirea caracteristica faptul ca si un copil e mai destept: isi ia jucariile si pleaca. Ar fi frumos sa urmeze exemplul.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

February 2016
M T W T F S S
« Oct   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Blog Stats

  • 2,391 hits
Advertisements
%d bloggers like this: